torstai 2. helmikuuta 2012

Lankapalloja ja uusin SK (2/12)

Ensin kuva langoista joita pesin aikaisemmin:

Ja ei, tässä ei ole kaikki. Itse asiassa osa on vieläkin pesemättä. Kuvassa on ruukuissa lammaslangat ja edessä oleva pallero on novascotian noutaja x suomenlammas-lankaa. Ja juu, laatu ei näissä hivo taivaita, sillä ajattelin olla fiksu ja pestä nuo huonoimmat ensin, ihan vaan varmuuden vuoksi, jos siltikin menis pesut mönkään. En vielä tiedä mitä näistä möykkylangoista tekisin, mutta mielellään jotakin jossa tuo pinta tulee esille. 100% koirankarvalankojenkin tulevaisuus on vielä kyseenalainen (vielä pesemättä). Sen sijan ajattelin tehdä itselleni lapaset niistä paremmista lammasvyyhdeistä, kunhan kerkeän.

Tänään tuli uusin Suuri Käsityö (enpäs oo aikaisemmin huomannut ettkä sana kerho on tipahtanut nimestä pois). Harmikseni täytyy sanoa ettei siinä (taaskaan) ollut oikein mitään; eli ihan kiva, mutta ei mitään sykähdyttävää. Ulkonäkö on freessi, mut jotenkin jää hiukan tanttafiilis. Vähän niinkuin sellainen että "onpas mukavaa" ja sitten kyttäillään uusimpia trendejä ja yritetään pysyä perässä. En tiedä mitä sitten kaipailisin, ehkä sitä ettei aina vaan seurattaisi niitä trendejä.
Käsityöpuolen kritiikki on taas se, että ohjeiden langat ovat hirmu kalliita, ainakin jos haluaa neuloa jotakin myssyä suurempaa. Tässä numerossa kehuttiin Debbie Bliss:in Paloma-lankaa jonka löysin pikasurffauksella netistä hintaan n 8,50 e / 50 g (Lankatalo Priima). Onneksi vastaavia lankoja aina löytyy kun jaksaa hiukan etsiä.
Pieni seikka mikä häiritsee minua kaikissa lehdissä on se, kun lukijapalaute, siis se joka siinä lehdessä julkaistaan, on läpikotaisin positiivista. Tulee sellainen olo, että omasta lehdestä halutaan antaa moitteeton kuva. Kehityshalun puutosta, pikemminkin ... kö?

Lehden plussat:
Perusneuleet, s 40.
Vauvaneuleet, s 44 - 45. (vaikkakin aika perus settiä)
"Voittoisat lapaset", s 48 - 49.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti