tiistai 6. maaliskuuta 2012

Valmiina seuraavaan jääkauteen

Eilen ja tänään on ollut aivan mahtava auringonpaiste. Päätinpä siis ottaa valokuvia villapaidasta jonka tein Maestrolle (aikaisemmin mukana ollut villan laaduntarkkailija).
Paita valmistui nopeasti, mutta viimeistelyssä kesti taas. Jostain syystä en aina löydä intoa poimia reunasilmukoita jne jne jne, vaan haluaisin että tekeleet olisivat kerralla valmiita.


Paita on Novitan Sulo- mallistosta ja lanka perus seiska veikka. Muokkasin mallia neuloessa niin, että vatsakappale jää uroskoiralle sopivan lyhyeksi. Halusin kuitenkin että paita peittää koko selän alaselkää myöten, joten neuloin viimeistelyvaiheessa resoria lyhennetyin kerroksin niin, että vatsapuolelle tuli vähemmän ja selkäpuolelle taas hiukan enemmän. Nyt se istuu kuin nakutettu.

Selän palmikkokuvio

Kaunishan se ei välttämättä ole. Ensikokeilulla ajattelin että koiraparka näyttää ihan oranssilta makkarapötkylältä (eteenkin kun se ottaa marttyyri-ilmeen). Halusin paitaan hihat, sillä kovilla pakkasilla Maestrolla palelee tassut. Ajattelin että pieni pituus hihassa voisi auttaa. Nyt tuo paita kyllä on aivan järkyttävän kömpelö laittaa päälle, mutta ehkä sille tulee käyttöä jos ensitalvena sattuisikin tosi tosi kovat pakkaset...

... vaikka Maestron mielestä palmikkokuvio esitellään parhaiten näin

Lisää kuvia löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti