torstai 31. toukokuuta 2012

Lampaan lanka ja huopahirviöitä

Kävyn kesäseikkailut jatkuvat! Tiistaina kävin työn puolesta Nauvossa ja Korppoossa seikkailemassa. Käväisin myös ostamassa virvoketta kotimatkaa varten, ja kappas, kaupassa myytiin muutakin kuin Novitaa!

"Sheeps's yarn" - "Fårets garn" :D
Lähilankaa. Tavalliset Novitat taustalla kateellisina.
En ostanut, sillä tällä hetkellä lankaa on enemmän kuin ehdin neuloa. (ja sitä paitsi mä osaan kehrätä ihan samaa tavaraa itsekin...)

Tänään sain vihdoin aikaa pestä sekava villamytty jonka raahasin kotoa tänne Turkuun. Villa on mainittu aikaisemmassa blogiviestissä jossa se on esitelty listan toisena mainninalla "hieman huopunutta". Hmm... Päätelkää itse, tässä "ennen" -kuva:

Rasvaista, likaista ja huopunutta
Vanhemmillani on ärsyttävän pieni kylpyamme, mutta nyt siitäkin oli hyötyä. Villat Y3 liotukseen vartiksi (joka venyi puolituntiseksi, hups).

Lampaan soppaa, anyone?
Pesuvesi... Villa tosin vaaleni huomattavasti.
Pari huuhtelua myöhemmin vesikin näytti kirkkaammalta. Päätin hyödyntää vanhempieni kuivaustelinettä (siis, tottakai he pitävät siitä että asun täällä, joten tottakai saan lainata heidän tavaroitaan? eikö..?). No, joka tapauksessa, huopuneesta villasta tuli pesussa - tadaa!- huopunutta. Alla ruma salamalla otettu valokuva:

Huoparaatoja kuivumassa. Epäilyttäviä punaisia tuppoja seassa, koirankarvojako?
Enpäs nyt tiedä mitä tästäkin tulee... Mutta jotain kai kuitenkin! Ehkä tästä vielä jotain saa, kunhan antaa kuivua ja sitten käy karstoilla kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti