sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Bärt the Hippo

Tällä hetkellä työstän useampaa työtä samaan aikaan, joten on erityisen mukavaa kun joku niistä valmistuu. Toinen hippo valmistui pari viikkoa sitten kun kävin ostamassa sille silmät ja sisälmykset. Noista silmistä täytyy kyllä sanoa että ovat oikein mainiot! Mainostetaan nyt samalla sitten että löysin ne Hobby Pointista jossa oli myynnissä lasisilmiä parin millin kokovälein.


Lankana käytin tällä kertaa Nallea ja virkkuukoukku oli kokoa 2,5. Näin ollen hiposta tuli hiukan pienempi kuin edellisestä. Väreinä on aniliini ja liila, mutta, kamera onnistui hiukan vääristämään värejä (seli seli, ihan itte olis pitäny jaksaa säätä kunnes näytää hyvältä)


Virkkaaminen meni nopsaan, nyt kun noita afrikankukkia on tullut virkattua jo aika monta. Niistä voisi pikku hiljaa pitää hiukan taukoa...

 
Hippo oli tällä kertaa poikaystävälleni joka myös sai päättää työn nimen. Ilmeisesti hippo on mieluinen. Tui tui!


3 kommenttia:

 1. Mulla on kans sellainen "ikuisuusprojekiti" noista afrikankukista meneillään, johon yritän saada noita jämälankoja uppoomaan. Jaksan aina tehä sen kymmenisen kappaletta, jonka jälkeen täytyy pitää taukoa (esim vaikka vuosi :D )... Löysin pari päivää sitten vasta ekan kerran tän hippo-idean ja rakastuin siihen. Kiva kuulla, että se on livenäkin niin kiva :) pitää katsoa, jos joskus noita kukkia sais meneillään olevaan projektiin tarpeeksi ja sitten vielä "pari" ylimäärästä hippoon :)

  VastaaPoista
 2. Toisen kerran nyt törmään ihanaan hippoon ihan vähän ajan sisällä :) Pitää vissiin ottaa vinkistä vaari ja alkaa itekin koukuttamaan :)

  VastaaPoista
 3. Hipot on kyllä mainioita. Tosin siitä edellisestä, seiska veikasta tehdystä, tuli aika iso. Voisi olla jännää kokeilla jollain vieläkin ohueemmalla langalla kuin Nalle.
  Ja juu, niin kuin aikaisemmassa postauksessa kirjoitin, se ohje on kyllä sen 5e arvoinen!

  VastaaPoista