maanantai 2. huhtikuuta 2012

Omena-pinattitunikaViime aikoina on ollut hiljaista. On jopa käynyt niin, etten neulonut ollenkaan kokonaiseen viikkoon. Välillä täytyy kai pitää taukoa.
Johtuu kai siitä, että sain aika suuren ja haastavahkon (no, ainakin ajattelin näin etukäteen) työn loppuun, jonka jälkeen piti pitää hengähdystauko. Kirjoittaisin mielelläni tästä työstä, mutta haluan samalla julkaista siitä kuvia, ja ongelma on kun en oikein onnistu ottamaan itsestäni hyviä kuvia. Avokin kanssa taas ei saada aikaiseksi yhteisellä ajalla.

Eli esittelenpä tässä nyt neuletyön jonka tein viime kesänä. Lankana on Drops Safran (puuvillaa) ja malli on nk. Pinattitunika joka neulotaan yhtenä kappaleena ylhäältä alas. Onnekseni äidillä sattui olemaan se Suuri Käsityö -lehti jossa kyseinen malli on. Olen tehnyt myös toisen tunikan samalla mallilla ohuesta villalangasta, mutta sitä en ole tullut käyttäneeksi kertaakaan (lyhythihainen villapaita, mitä sillä tekee? Alle ei sovi pitkähihaista kun kaula-aukko on sen verran avara). Tätä puuvillaista on mukava käyttää ja kokokin on oikein sopiva, vaikka sainkin tehdä aika paljon töitä sovittaakseni langan ohjeseen.
Kaiken kaikkiaan onnistunut ja miellyttävä neule!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti