tiistai 4. syyskuuta 2012

Blogisuosikit

Lisäsin oikeaan alareunaan blogilistan. Toistaiseksi blogeja on vain kolme vaikka seuraankin lähemmäs viittäkymmentä eri blogia. Haluan ainakin näin aluksi esitellä vain muutamia hiukan erilaisia blogeja jotka ehkä eivät ole tuttuja niille, jotak yleensä keskittyvät (suomalaiseen) neuleblogosfääriin.

Kiertelevän ketun blogissa matkataan muinaismarkkinoilla ja luodaan uusia tuotteita. Kaikkea kummallista absurdiakin esiintyy, vai mitä sanotte täällä pilkahtavasta oravakäsinukesta tai näistä ihastuttavista nukkekodin taljoista?

Kipenen kirjoitukset kuuluvat Kiertelevän ketun kanssa samaan luokkaan (kirjoittajat ovat opiskelleet samaa alaa ja tuntevat toisensa varsin hyvin). Kipenellä on viime aikoina ollut paljon vaatetukseen liittyviä postauksia, mutta lankahullut kiinnostuvat varmaan näistä langan värjäykseen liittyvistä teksteistä.

365 saker du kan slöjda ei myöskään kuulu perinteisten käsityö/neuleblogien joukkoon. Blogissa esitellään joka päivä uusi askarteluidea ja teemat vaihtelevat reippaasti laidasta laitaan. Usein askarteet tehdään kierrätysmateriaaleista. Mitä sanotte sampoopullosta tehdystä kännykänpidikkeestä? Helppoja virkkausohjeitakin löytyy moneksi päiväksi. Blogin kirjoittajat vaihtelevat päivästä päivään ja sisällön taso siinä mukana.Tässä ilmainen ruotsin kielen harjoittelumahdollisuus, varsågod!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti