sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Onerva-sukat

Amsterdamin matkaa varten täytyi tietysti olla matkaneulomus lentokonetta ja muita matkoja varten. Juuri ennen matkaa minulla oli jo pari viikkoa jatkunut "kuiva kausi" kun mitkään mallit eivät miellyttäneet. Vanhoja Taito-lehtiä selatessani löysin Onervan ja minua kiehtoi erityisesti ohjeessa olevat helmet. Kävin uudestaan Turun lankamaailmassa, mutta en löytänyt sellaista lankaa jossa olisi sävyjä tai meleerattua pintaa, vaan kaikki langat olivat liian kirjavia. Lopulta päädyin Austermann Step:iin, sävynä oli tarjolla vain oranssi-okra-keltainen, eli äidille sopivia värejä. Äiti on sitä paitsi jo vähän aikaa valittanut että nykyiset villasukat eivät pysy jalassa. Helmet saivat kyllä jäädä pois, sillä en usko että ne olisivat näkyneet kirjavassa langassa (ikävä kyllä ei kuviokaan oikein erotu).
Onnistunut nirkkoreuna
Pyöreä kantapää
Silmukoidut kärjet

Kävin pikaisesti Turussa nyt viikonloppuna. Onneksi sain sukat tänään päivällä valmiiksi, ja ne saivat heti jäädä sinne äidin jalkoja lämmittämään. Sukat onnistuivat oikein hyvin ja malli oli kiva, siinä oli sopivasti pureskeltavaa. Ajattelin ehkä tehdä vielä toiset sukat tällä mallilla joululahjaksi.
Austermann oli myös uusi tuttavuus, vaikka olenkin hypistellyt merkin lankoja aikaisemmin. Olen aristellut niiden sukkalankaisuutta, mutta sukista tuli mukavan ohuet ja mahtuvat varmaan myös talvella kenkien sisälle.

Onerva Ullassa.
Onerva Ravelryssä.
Omat Onervat Ravelryssä.

Itse syy miksi lähdin Turkuun (ja miksi minulla on kesällä ollut muutakin tekemistä kuin työt ja käsityöt) oli Ruissalojuoksut. Juoksin lauantaina ensimmäisen puolimaratonini aikaan 2 tuntia, 27 minuuttia.
Mukavaa kun sykemittari on tänään näyttänyt tältä:


(Eilen mittari kyllä vaati 66 tuntia lepoa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti