keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tilannepäivitys

Ihan nopsaan vaan, toivottavasti saan aikaiseksi kirjoittaa pian enemmän.

Villat asustavat nyt paperipussissa. Kuivuttuaan se muuttui takaisin ihanaiseksi, vaikka märkänä näyttivätkin raadoilta. Puolet villasta on vielä pesemättä ja haluaisinkin saada loput pestyä niin että talja pysyisi yhteinäisenä, helpommin hallittavana kokonaisuutena.
Niin, ja edelleen pitäisi karstata ne kultaisetnoutajat ja kummajaisvillat yhteen että pääsisi kehräämään ne ensin. Karstauksessa on pikkupikku ongelma: avokki ei pidä karstauksen äänestä (no, haittaahan se hiukan telkkarin katsomista, jos siis ihan oikeasti yrittää seurata jotain), ja tämä siis jo käsikarstoista. Karstamyllystä lähtee vielä kovempi ääni, mutta aion kuitenkin käyttää sitä noille ruskeille villoille sitten aikanaan (kultaisennoutajan karvat ovat niin lyhyitä että ne vain tarttuvat myllyn rumpuihin).

Ja mitä olenkaan tehnyt kaiken tämän sijan? Sunnitellut neuletta. Siinä meni melkein viikko. Snobbailin lankojen suhteen (kolmannesta kaupasta löytyi kelpaavat langat). Nyt neulon, kohta valmis. Mutta. Tämä tulee lahjaksi, eli en voi esitellä taikka hehkuttaa vielä yhtään, vaikka tekisi mieli. Täytyy odottaa pari kuukautta. Sitten.

Sain myös kolmannen pinattitunikan valmiiksi pari viikkoa sitten, ja olen jo käyttänyt sitä kerran, mutta kuvia ei ole. Niitä odotellessa... Sukista sun muista saa vielä itse otettua kuvia, mutta tunikasta ei oikein. Täytyy painostaa avokkia.... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti