torstai 6. joulukuuta 2012

Novita Joulu 2012 ja neuleohjeiden kierrätysvalitusta

Äidin luona pääsin selailemaan Novitan Joulu-lehteä. Äiti oli jo puhelimessa sanonut, että lehdessä ei ole mitään uutta. Minusta ainakin alku oli ihan ok, vaikka en oikein lämpene Angry birds virkkaustöille. Alkupuolella oli muutenkin paljon "pikkuhärpäkettä", siis virkattuja polkkatankoja ja neulottuja joulukuusenpalloja. Mikään neule ei oikein sykähdyttänyt, joten ajattelin että äiti tarkoitti ettei lehdessä olisi oikein mitään uuttaa ja repäisevää.
Mutta.
Sitten tulin tälle aukeamalle:

Novita Joulu 2012

Onko tutun näköiset? Eikö? No, siinä tapauksessa virkistän muistianne. Tässä aukeama Novitan Sukkalehdestä:

Novita Sukkalehti 2011

Huvittavinta on kuitenkin se, että neuloin nämä sukat jo kesällä 2011 (Sukkalehti ilmestyi syksyllä).  Miten se on mahdollista? No, satuin löytämään vanhan Novita-lehden vanhempien luota. Tarkemmin sanottuna Novita 6/2001 jossa teemana oli mm. Lumikuningatar:

Novita 6/2001
Novita 6/2001

Kun ohje ilmestyi Sukkalehdessä olin iloinen. Minusta oli hyvä idea kierrättää yli kymmenen vuotta vanha ohje sen sijan että unohtaisi noin kauniin mallin joka lisäksi sopii sukkateemaan. Mutta että samaa ohjetta käytetään taas uudelleen vuoden jälkeen? Hm...

Jotenkin maagistesti joululehden ohjeetkin alkoivat näyttää yhä tutummilta juuri tuon aukeaman jälkeen. En yleensä katso niin tarkkaan tyynynpäällisiä, joten niistä en osaa sanoa mitään, mutta ne poisluettuina löysin lehdestä ainakin kaksitoista sellaista ohjetta jonka muistan nähneeni viimeisen parin vuoden aikana.


No, kritisoimatta sen enempää, voin vain todeta että onneksi en ostanut lehteä, sillä minulla taitaa jo olla kaikki ne ohjeet jotka haluaisin.

Lopuksi vielä turha linkki Ravelryn sukkiini. Turha siksi, ettei siellä ole kuvaa eikä pahemmin tekstiä. Nämä sukat kuuluvat niihin töihin jotka minun on ollut tarkoitus esitellä kuvien kera sitten joskus, kunhan vain saisin kuvat otetuksi.

1 kommentti: