sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Vanhan suurtorin joulumarkkinat

Joulu tulee, oletko valmis?
Ilmeisesti kaikki muut ovat, päivityksistä päätellen.
Tänä vuonna ei tule joulua (ei tullut viime vuonnakaan), joten multa on turha odottaa joulunodotus päivityksiä tai joulukalenterita (mikä kyllä muuten on tosi kiva idea!), sillä me lähdemme taas jouluksi ja uudeksi vuodeksi kauas pois. Sinne, missä ei ole langatonta nettiä (oh noes!)

Matkan takia piti myös tehdä pyörähdys Turussa ja viedä koira hoitoon. Tietysti samalla oli pakko käydä joulumarkkinoilla. Ajoin vielä myöhemmin suurtorin ohi, ja kyllä oli tunnelmallisen oloista pimeässä. Markkinoilla oli tuttuun tapaan paljon käsityöläisiä. Sukkia on yleensä ollut joka vuonna, mutta tänä vuonna oli kyllä todella kauniita ja taidokkaita neulomuksia. 

Seuraa kuvantäyteinen mutta vähäpuheinen päivitys:
Nämä lapaset olivat aivan huippuhienoja, eteenkin nuo liukuvärjätyt kissalapaset. Ja hintaa vain 20e! Kaksinkertaiset, koneneulotut, ja siksi kärjestä koneella ommellut. Myyjät olivat virolaisia, toiminimeä en huomannut.Markkinat ovat suurtorilla (se sama tori jonne kokoonnutaan kuuntelemaan joulurauhanjulistusta) joka lauantai ja sunnuntai joulukuussa aina ensimmäisestä adventtiviikonlopusta alkaen. Lopuksi luontoa ja maisemaa:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti